Scholidair

Jaarlijks organiseert de school de actie "Scholidair". Samen met ouders wordt een project in een ontwikkelingsgebied gekozen waarvoor de actie gehouden gaat worden. Wij zijn als school solidair in deze periode: Scholidair. Alle Scholidairprojecten zijn projecten "voor kinderen door kinderen". Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw van sanitaire voorzieningen voor een school in Nepal, de inrichting van een bibliotheek in Indonesiƫ of een nieuwe speelplaats bij een weeshuis. Alle kinderen krijgen de gelegenheid om actief mee te helpen aan het project "Scholidair" door klusjes te doen, statiegeldflessen in te zamelen of door mee te lopen met de sponsorloop. Door de actie "Scholidair" krijgen zij veel aansprekende informatie en worden zij zich bewust van leeftijdsgenoten die in een totaal andere wereld leven. Gaandeweg het schooljaar komt er informatie terug uit het project naar de kinderen op de Okkernoot.

Scholidair

Jaarlijks organiseert de school de actie "Scholidair". Samen met

Kennis maken

Wilt u kennis komen maken, klik hier.